Vacature: koperdocent

Maandag, 01 Augustus 2022

Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen zoekt met ingang van het nieuwe schooljaar (september 2022)  een enthousiaste en inspirerende docent (m/v)  klein (en eventueel groot) koper voor het verzorgen van muzieklessen aan leerlingen binnen onze opleiding.

Wie zijn wij?

Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen is een enthousiaste vereniging in het Zeeuwse Tholen. Binnen de vereniging zijn een aantal groepen/orkesten gevormd; blaaskapel de Klienkers, Percussivity (slagwerkgroep), kinderkoor Eigenwijs, twee samenspelgroepen, het Klein Orkest en het harmonieorkest welke uitkomt in de tweede divisie. Daarnaast verzorgen we binnen onze vereniging ook allerlei muziekprogramma’s gericht op de jeugd: AMV-lessen, blokfluitles, peutermuziek en muzieklessen op verschillende instrumenten. De vereniging beschikt over een eigen accommodatie waar allerlei muzikale activiteiten plaatsvinden.

Wat wij vragen:

- Je bent in het bezit van een lesbevoegdheid klein/groot koper.
- Je bent creatief, kan leerlingen uitdagen, stimuleren en enthousiasmeren.
- Je bent bekend met de werkwijze van de HaFaBra-muziek en kunt leerlingen begeleiden naar de HaFaBra-examens.
- Je bent betrokken en bereid om mee te denken in het werven van nieuwe leerlingen.


Wat wij bieden:

- Werken voor een levendige en ambitieuze vereniging die de docenten niet alleen de vrijheid geeft om de lessen naar eigen inzicht in te vullen, maar de docenten ook meeneemt in de ontwikkeling van het opleidingsplan.
- Een samenwerking op basis van freelance. De lessen (dag, duur, frequentie e.d.) zullen in overleg met de leerlingen en docent bepaald worden.
- Samenwerking op projectbasis met andere docenten binnen de vereniging.
De mogelijkheid om klein en groot koper via projecten en workshops te promoten.


Interesse? Neem uiterlijk voor 22 augustus 2022 contact op met:
Koninklijke Muziekvereniging Concordia, t.a.v. Marieke Verkamman (coördinator opleidingen).
Per e-mail    : opleiding@concordia-tholen.nl

Nieuwsarchief

Agenda