Eindejaarsgala 2017

De laatste maand van het jaar is ingegaan en dat betekent dat we alweer gaan aftellen naar de eindejaar wisseling. De kerstbomen worden langzaamaan binnengehaald en de oliebollenmix ingekocht. Binnen onze vereniging mogen we terugkijken op een mooi jaar met hoogtepunten. Voordat we het jaar 2017 gaan afsluiten willen we graag samen met jullie het glas heffen op een nieuw jaar vol muziek.

Daarom organiseren we op de laatste repetitiedag van 2017 (29 december) een Eindejaarsgala. De allereerste editie vorig jaar is erg goed bevallen en daarom willen we ook dit jaar deze feestelijke avond organiseren. Onze eigen oefenruimte zal weer worden omgebouwd tot stijlvolle feestzaal en samen zorgen we voor heerlijke hapjes. Tijdens deze avond willen we samen terugkijken op het afgelopen jaar en vooruit kijken naar 2018.

Graag nodigen we jullie allemaal samen met partners, kinderen of ouders uit voor deze sfeervolle avond. Bijgevoegd vinden jullie de poster. Ook de vrijwilligers, Vrienden van Concordia en Donateurs worden uitgenodigd. 

De dresscode is chic, maar dit mag uiteraard naar ieders inzicht ingevuld worden! Vanaf 20:30 uur staat de champagne koud en hopen we jullie allemaal te ontmoeten!

Details:

Locatie:
Muzieklokaal, Tholen
Datum:
29 December 2017
Aanvang:
20:30 u.
Deelnemende onderdelen:
Harmonieorkest
Klein Orkest
Samenspelgroep
Percussivity
Drumband
De Klienkers
Blokfluitgroep
Samenspelgroep Volwassenen

Agenda