Harmonieorkest

Ons groot harmonie orkest bestaat uit ongeveer 70 leden. Een orkest waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan. Wij staan onder de bezielende leiding van Marcel Hartendorp. Een zeer gedreven dirigent die bruist van ideeën en energie. Onder zijn leiding zijn wij uitgegroeid tot een orkest dat is gepromoveerd naar de tweede divisie. Onze concerten zijn steeds een groot succes, dit succes behalen wij mede door het enthousiasme en vaardigheden van onze leden. Zo hadden wij een groot concert (maritiem concert) in 2010, ons 125 jarig jubileum, met medewerking van Danny de Munk. Harmonie Concordia staat bol van jaarlijks terugkerende activiteiten: thema concert, kerstconcert, braderieconcert, schoolconcert, instrumentenparade en worden aanvragen, mits ze in ons programma passen, van collega harmonie orkesten graag door ons gehonoreerd. Ook verleent de harmonie graag, zijn medewerking aan evenementen van de gemeente Tholen zoals: de vierdaagse, lampionnen tocht, 4 mei, Koninginnedag en wat er op verzoek binnen komt. Een niet weg te denken muzikale omlijsting, voor en van de gemeente Tholen.
 
De muziek keuzes, worden door de dirigent, in samenspraak met de leden, in harmonie gekozen en variëren van klassiek tot pop, jazz en blues muziek.
 
De bezetting van het groot harmonieorkest, houden we graag zo volledig mogelijk. Daarom zijn aanmeldingen van ervaren c.q. nieuwe muzikanten op diverse secties meer dan welkom. Bent u geïnteresseerd, bezoek dan de informatie over lidmaatschap en opleidingen op onze website.

De huidige bezetting kunt u vinden door hier te klikken.
 
Wij ontmoeten u graag op onze optredens en heten u daar van harte welkom!

Contactpersoon: Jesse de Hond
harmonie@concordia-tholen.nl

Agenda