Informatie

Door lid te worden van KMV Concordia Tholen bent u in de gelegenheid om samen met ons mooie muziek te maken. De diverse orkesten van de vereniging bieden plaats aan alle instrumenten die behoren bij een Symphonisch Harmonieorkest.

Vanaf les 1 heeft u voordelen van het lidmaatschap van Concordia. Zo kunt u via Concordia les krijgen bij onze gediplomeerde docenten, die in Tholen en optioneel in Poortvliet hun lessen . Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een kortingsregeling bij de Zeeuwse Muziekschool als dit in uw situatie beter past.

Als lid van de vereniging in het opleidingstraject wordt u begeleid in de mogelijkheden tot examen doen bij de KNMO, de Nationale Bond. Daarnaast verzorgt de vereniging theorielessen om uw theoretische kennis op niveau te houden.

Kosten

Het lidmaatschap van Concordia kost u € 12,10 per maand. Het 3e lid uit het gezin betaald de helft van de contributiekosten.
Blokfluitleerlingen en leden van Kinderkoor Eigenwijs betalen een zeer gereduceerd tarief.

Leskosten worden altijd afgerekend tussen de docent (ZPP'er) en de leerling. Als richtbedrag voor individuele muzieklessen van 20 minuten per week kunt u max € 40,- per maand aanhouden. Dit deels afhankelijk van de docent.

Lid worden

Wilt u lid worden van onze vereniging en samen met ons zo mooi mogelijk muziek maken. U kunt hier uw lidmaatschap aanvragen.