Samenspelgroep

Na de keuze voor een instrument is dit de eerste vorm van samenspelen waar leerlingen mee te maken krijgen. Na het eerste stap-examen (=deel van A-diploma), starten de leerlingen in de samenspelgroep; het eerste heuse orkest met verschillende instrumenten. Luisteren naar elkaar is daarbij erg belangrijk om tot een goed resultaat te komen.

De samenstelling van de samenspelgroep varieert eigenlijk ieder jaar. Deze is afhankelijk van het aantal leerlingen dat instroomt, maar ook wie er doorstromen naar het Klein Orkest. Daarnaast kunnen er natuurlijk ieder jaar weer andere instrumenten vertegenwoordigd zijn. Maar dat maakt het juist ook zo leuk! Meestal bestaat de samenspelgroep uit ruim 10 leerlingen.

De samenspelgroep doet o.a. mee aan het Jaarconcert en het Sinterklaasconcert. Verder zijn zij betrokken bij de schoolconcerten die gericht zijn op de werving van nieuwe leden.

De samenspelgroep repeteert op vrijdag in 't MuziekLokaal aan de Zoekweg te Tholen, van 17.00 tot 18.30 uur. Geïnteresseerden zijn altijd welkom om te komen kijken en luisteren. Als je vooraf even contact met ons opneemt, zorgen we er voor dat er ook iemand aanwezig is die je van verdere informatie kan voorzien.

De samenspelgroep staat onder leiding van dirigent Jurgen Dijksma.
De huidige bezetting kunt u vinden door hier te klikken.

Contactpersoon: Suzanne Baaij
samenspelgroep@concordia-tholen.nl

Agenda