Concordia behaalt tweede prijs...

Zaterdag, 01 November 2014

Afgelopen zaterdag heeft het harmonieorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia uit Tholen een mooie, hoge tweede prijs behaald in de tweede divisie op het concertconcours van de KNMO in Terneuzen. Het orkest, onder leiding van Marcel Hartendorp, deed voor het eerst mee in de op een na hoogste divisie nadat zij tijdens hun vorige concours, vier jaar geleden, zijn gepromoveerd.

Het harmonieorkest speelde, naast het inspeelwerk Royal Processional, het verplichte werk Spirit of Life en het keuzewerk El Camino Real. Gemiddeld kreeg Concordia 79,19 punten waarmee zij hun plek in de tweede divisie behouden.

Aan het eind van het concours keerde de bus met de tevreden muzikanten terug naar Tholen waar sponsor Jurgen Stroot van Albert Heijn hen op stond te wachten met een heerlijk glaasje champagne. Er werd geproost op het behaalde resultaat en nog gezellig nageborreld.

Concordia kijkt terug op een succesvol en gezellig concours. Zij gaan vanaf nu repeteren voor het kerstconcert wat gepland staat op 20 december in de Meulvliet. Iedereen is van harte welkom!

20141101Concordia

KMV Concordia in vol ornaat op het podium in Terneuzen. Klik op de afbeelding voor meer foto's.

Nieuwsarchief

Agenda