Concordia Tholen start...

Zaterdag, 23 September 2017

Al vele jaren weten kinderen de weg naar Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen te vinden voor het maken van muziek. Via de eigen opleiding worden de leden opgeleid en al binnen een jaar nemen zij plaats in één van de opleidingsorkesten. Concordia is blij met de grote toestroom van jeugd, maar hierdoor kan het voor volwassenen een drempel zijn om in dit opleidingstraject in te stappen. Om deze drempel weg te nemen heeft Concordia een extra leertraject opgestart voor volwassen beginnende muzikanten.

Een muziekinstrument leren bespelen op later leeftijd, kan dat dan? Ja, zeker kan dat en daarvan zijn vele voorbeelden. Menig lid van het harmonieorkest is op latere leeftijd begonnen met muziek maken. Muziek is van en voor alle leeftijden, echter de grotere instrumenten zijn voor jeugdige leden lastig te bespelen. Trombone, euphonium en bas, maar ook fagot, bas klarinet en Contrabas zijn instrumenten die ideaal geschikt zijn voor volwassen bespelers.

Heeft u vroeger een instrument bespeeld en zou u het weer op willen pakken, dan is dit het moment. Muziek maken verleer je niet en in een groep pakt u de draad snel weer op.

Startavond van dit leertraject is op dinsdag 3 oktober vanaf 20:00u. in onze repetitieruimte, Gymzaal Zoekweg in Tholen. Op deze avond krijgt u algemene informatie over de vereniging en kunt u kennis maken met de docenten en instrumenten. U kunt deze avond al direct afspraken maken voor een proefles op uw instrument.

Heeft u op dit moment nog vragen dan kunt u een mail sturen naar: info@concordia-tholen.nl

Wij zien u graag op 3 oktober!

 

Nieuwsarchief

Agenda