Geslaagde schoolconcerten en...

Zaterdag, 01 Juni 2013

Afgelopen week stond bij Concordia Tholen in het teken van ledenwerving. Door middel van de schoolconcerten door de Samenspelgroep en de Blokfluitgroep werden maandag 27 mei de basisschoolkinderen in Tholen en Poortvliet bekend gemaakt met samen muziek maken.

In de Meulvliet gaf de Samenspelgroep een afwisselend concert onderleiding van Andrea van de Velde-Slabbekoorn. Natuurlijk mochten de leerlingen ook zelf instrumenten proberen. Velen wisten niet dat ze zo muzikaal waren.

Zaterdag 1 juni was het Instrumentenparade. In het gebouw van de Regenboog konden geïnteresseerden informatie krijgen over alle instrumenten, opleiding en orkesten van Concordia. En de grondbeginselen van het spelen op de diverse instrumenten werd uitgelegd door enthousiaste docenten en leden. Opvallend was dat niet alleen de jeugd, maar zeker ook de ouders een mooie toon uit de instrumenten kon krijgen. Dus ouders, nooit te oud om te leren! Wat is er mooier als muziek maken met uw kinderen.

Mocht u de instrumentenparade gemist hebben, natuurlijk bent u op een vrijdagavond altijd welkom tijdens de repetitie om informatie in te winnen.

Wij hopen weer veel potentiele leden enthousiast gemaakt te hebben voor onze vereniging.

Klik hier voor de foto's

Nieuwsarchief

Agenda