Inzameling Rommelmarkt

Zaterdag, 23 Augustus 2014

Koninklijke Muziekvereniging Concordia Tholen organiseert op 4 oktober een Rommelmarkt Extra. Deze dag zullen op de Rommelmarkt de mooiste koopjes te vinden zijn en daarnaast worden er lekkernijen verkocht en is er wat te doen voor jong en oud. De Rommelmarkt begint om 11u. en duurt tot 15u.

Voor deze Rommelmarkt worden de komende weken spullen ingezameld. Het eerste inzamelmoment is op zaterdag 30 augustus van 13:00 u. – 14:30 u. Speciaal voor alle verkopers op de Kinderbraderie is er de mogelijkheid om uw onverkochte spullen direct af te leveren bij ons repetitielokaal aan de Zoekweg 1 (oude Gymzaal).

Daarnaast kunt u op zaterdag 6, 20 en 27 september de spullen afleveren bij het repetitielokaal aan de Zoekweg. Dit kan ’s morgens tussen 10u. en 12u. Helaas kunnen wij geen kleding en meubelstukken aannemen.

Heeft u spullen voor onze rommelmarkt maar bent u niet in staat deze op de genoemde momenten te komen afleveren, dan kunt u contact opnemen met Job van de Velde: 06 23747926 of job@concordia-tholen.nl om te zorgen dat wij uw goederen toch in ontvangst kunnen nemen.

Nieuwsarchief

Agenda