Kindermuziek bij Concordia

Donderdag, 21 Juni 2012

In September starten er bij muziekvereniging Concordia drie nieuwe muziekgroepen voor jonge kinderen: muziek op schoot, peuter- en kleutermuziek. Muziek maken, liedjes zingen en dansen op vrolijke muziek staan centraal.

In de lessen die gegeven worden door Berdi Pekelsma (muziekdocente en muziektherapeute) worden liedjes gezongen, bewegingsspelletjes gedaan, gedanst op vrolijke muziek en gespeeld op eenvoudige instrumenten. Naast dat het ontzettend leuk is om muziek te maken, kan muziek ook een ondersteuning zijn in het ontwikkelingsproces van uw kind op het gebied van sociaal- en emotionele ontwikkeling.

Muziek op schoot is bedoeld voor kinderen van 1-2 jaar samen met een begeleider. Peutermuziek is bedoeld voor kinderen van 2-4 jaar met begeleider. Deze begeleider kan mama,papa,opa of oma zijn. Kleutermuziek is bedoeld voor kinderen van 4-6 jaar, die geen begeleider nodig hebben. Elke muziekgroep bestaat uit maximaal 10 kinderen en wordt aangeboden in een blok van 10 lessen, een muziekles duurt drie kwartier. De lessen zullen op zaterdagochtend plaatsvinden in het repetitielokaal van Concordia aan de Zoekweg in Tholen.

Klik hier voor meer informatie

Nieuwsarchief

Agenda