Teksten : Braderieconcert

Donderdag, 15 Augustus 2013

Zaterdagavond 31 augustus, tijdens de Thoolse Braderie, geeft de harmonie van Concordia Tholen een heus Kinderconcert op de Markt. Dit concert zal bol staan van de overbekende liedjes. Wat denkt u van Piet Piraat, Kinderen voor Kinderen en Mary Poppins?? Stil blijven luisteren is bijna geen optie als u deze klanken over Markt hoor klinken. 

Piet PiraatLaat u daarom verleiden om mee te zingen met ons 60 koppige orkest. U kunt alvast oefenen doorde teksten van de website te halen: www.concordia-tholen.nl of u gebruikt het tekstblad wat op de Markt uitgedeeld zal worden.

De kinderen van het speciaal voor deze avond samengestelde Kinderkoor en Lennard Berrevoets, de Thoolse zanger waar Concordia al meerdere malen met succes mee heeft samengewerkt, zullen met u meezingen.

Kinderen mogen meezingen in het speciaal voor deze avond samengestelde Kinderkoor. Het begin van een muzikale carrière met een heus concert? Vrijdagavond om 20u. repeteren wij in ons repetitiegebouw, de Oude Gymzaal, aan de Zoekweg. Kom mee repeteren en laat van je horen!! 

Wij hebben er heel veel zin in!! Doen jullie mee?


Tot dan!

PDF

Nieuwsarchief

Agenda